Zeitflügel

Designet af en pilot til piloter

Den tyske urmager Leo Echtermeyer er en garvet pilot og han har som et resultat af sit håndværk og sin passion for fly, skabt firmaet ZeitFlügel. Han har designet en serie ure i en meget høj kvalitet. Det kræver stor håndværksmæssig erfaring at designe ure på så højt et niveau. ZeitFlügels tyske kvalitet kombineres med den perfekte teknik, og resultatet er en kollektion af luksusure på højeste niveau. Oplev pilot-livsstilen på din arm!
Mød Uwe Wendt – vores nye brand-ambassadør. Med lidenskab, en pæn mængde røg og en infernalsk larm trodser Uwe tyngdekraften i sit kunstfly ved flere af Tysklands flyveopvisninger. Med mere end 20.000 flyvetimer lægger han maksimal sikkerhed og absolut professionalisme i sine præstationer. Uwe giver gæsterne en forrygende oplevelse med en god blanding af klassiske Aresti (ADV) figurer og freestyle elementer som Torque Roll, Tailslide, tumble eller Lomcovak.

Du kan også opleve at Uwe Wendt byder dig velkommen ombord på din flyrejse, da han som kaptajn i et større tysk flyselskab, flyver en A330 / A340 eller A350.

eneforhandler i danmark

AMS AIRPORT MEDIA SALES

Copenhagen Airport Business Center
Petersdalvej 1, 3.s., 2770 Kastrup, Danmark

Databeskyttelsespolitik

CVR NR. 32624626

Salg og service

Brian Markwall
+45 61142530
bma@ac-amsmedia.dk

Allan Christensen
+45 21725939
ac@ac-amsmedia.dk